2009 m. spalio 26 d., pirmadienis

Įkurtuvės? Taip!

Na kągi de facto jau gyvenam. Savaitgalis buvo ilgas ir juodas. Dėžės, dėžės ir dar kartą dėžės :) Ir santechninės sistemos valymas dėl vandens filtrų problemų apie kurį irgi kada nors papasakosiu. Oficialios įkurtuvės ir finalinė fotosesija kiek vėliau.
Šiandien ryte pabudęs ir pažvelgęs per miegamojo langą pagalvojau kad būtų galima pradėti naują temą "Kaimyno namas" visa statyba kaip ant delno, ką tik užbetonavo gręžtinių pamatų rostverką :)

10 komentarų:

shiny rašė...

sveikinu! (: įdomu buvo sekti procesą

Anonimiškas rašė...

Saunu, kad jau isikuret. Nuo pradziu viska stebejau. Mes taip statom namuka, tik jis karkasinis. O musu projektai beveik identiski. Tik mes virs garazo stoga dengem. Labai idomu , kai pagalvoji, nes mudu su vyru projekta patys kurem ir gatavo ne emem.): O kai apsidairai tai namu labai daug jau panasiu. Broliene skambina ir sako ,,Jusu namas jau prie Siauliu stovi,, - Visiskai toks pat. Dar karta sveikinu su uzbaigtuvem ir begaaalo laukiu uzbaigiamuju nuotrauku ):

besidomintis rašė...

Su ikurtuvemis!!!! Aciu uz issamius reportazus. Sekmes tau ir visai seimai. Smagu, kad yra tokiu puikiu zmoniu, kurie tikrai ne viena paskatina statyboms. Lauksime aisku paskutiniu foto reportazu.
Dar karta aciu ir sekmes

Virginijus T. rašė...

Nu gi sveikinam nuoširdžiai! Koks jausmas nakvoti savo namuose?
P.S. kaip ir visi, lauksim nuotraukų

vytas911 rašė...

Sveikinimai! Laukiam ir foto ir toliau tęsti dienoraštį - gal dar atsiras kokių darbelių prie namo / name ;)

Unknown rašė...

Dekui už sveikinimus. O darbelių dar visas sąrašas :)
Dar tvoros tik stulpelai, dar kiemo vartai ranka stumdomi :) pievos nėra - o tik pelkė kolkas taigi ir t.t. ir t.p.

ausra rašė...

Sveikinu, sveikinu, tapus beveik profesionaliu statybininku. Nervu ir laiko kainavo, bet tai atsiperka. Kiekvienas kampas toks brangus ir mielas po viso to. Gerbuvio tvarkymas taip pat smagus reikalas. Mes tai organizavom giminaiciu talkas ir patys ne viena grebli sulauzem:)Jei sumanysite paieskoti statybininku pasinaudokite www.infostatyba.lt Mes susiradome puikius darbininkus ir likome patenkinti

Guarana rašė...

Didžiausi sveikinimai įkurtuvių proga :) Labai fainas jausmas, kai pagaliau atsikeli naujuose namuose ir dar jauti atrodo ore tvyranti šviežumo kvapą :D tikiuosi perkraustymas neprailgo ir viskas ėjosi pagal planą :)

Anonimiškas rašė...

Žilvinai, o kaip manote, stumdomi vartai geriau už paprastus? Nes mes taip pat dabar mąstome apie vartus, tik dar dvejojame kokius pasirinkti... :)

Savaeigės technikos dalys rašė...

Faina. Įdomu, kaip toliau gyvenasi ten jums :)