2009 m. rugsėjo 28 d., pirmadienis

Finišo tiesioji

Panašu kad pagaliau išėjom į finišo tiesiąją. Viduje visi darbai praktiškai baigti, tik keletas kosmetinių pataisymų ir galima bus daryti generalinį valymą. Lauke vis dar kovojam su klienkerio plytelių siūlėmis, bet ir čia jau matosi pabaiga - liko užglaistyti gal 13m2. Na ir laukiam struktūros savo 20cm aukščio pamatui. Pasirodo tokios kokią išsirinkome nėra :) Tad savaičiukę dar teks palaukti. Tada beliks tike kieme juodžemį išlygint ir tvorą užtvert.

5 komentarai:

Virginijus T. rašė...

oj kaip mes jums baltai pavydim, reiks kada savaitgali prasukt jūsų gatvele, apžiūrėt, o tai niekaip neprisiruošiam, nors visai netoli...

Anonimiškas rašė...

Sveikinu, bet man rodos lieka maža smulkmena - mokėti kreditą, mokėti, mokėti, mokėti, mokėti, ...

Unknown rašė...

Čia kiekvieno teisė rinktis. Gali imti kreditą ir mokėti bankui, gali nuomoti ir mokėti nuomą, gali prisipirkti naujausio modelio mobilių telefonų, gali pasiskolinti iš giminių pinigėlių nusipirkti naują BMW ir glaustis pas draugus bendrabutį. Kiekvienam savo. Tačiau tuos pinigus visada reikia uždirbti (na kartais kam nors turtingi tėveliai ar seni dėdės duoda :))
Geriausia yra neskaičiuot svetimų pinigų, nesitikėti nieko iš valdžios, užsibrėžt tikslą ir eiti pirmyn. Ir dar bent kartais kam nors padėt.
Na ir dar, vos ne pamiršau, prafiltruot viską kas ateina iš televizoriaus ir kėsinasi įkrauti bloga energija.

Anonimiškas rašė...

Jo, trinkite rankas tie, kas neturi kreditų - gal puslės atsiras :)

Anonimiškas rašė...

Sakai finisas. Reikia finalines fotosesijos