2009 m. gegužės 29 d., penktadienis

Boileris, boilerelis




Siandien spamo diena :) kadangi nutarėme katilinėje palikti vietą rezerviniam kieto kuro katilui, teko stumti boileri i priešingą katilines kampa. 240 litrų bjaurybe yra gana didelis ir teko ji statyt ant žemės. Foto dar pries pajungiant ir apsiuvant issipletimo indais, reguliatoriais ir davikliais


Boileris ACV Smart 240. Detalus manualas yra čia

7 komentarai:

vytas911 rašė...

aina šikt tskant 240 litru??? čia gi labai daug. Gal šeimyna pas jus labai didele? :) O šiaip ar dujinis katilas momentiškai neruošia šilto vandens?

vytas911 rašė...

ai ir dar - boileris kažkoks mandras - "smart", gal gali pasakyt kas per firma, modelis ir kuo jis "smart"?

Unknown rašė...

Boileris yra 240 litrų. Namuose 4 žmonės, iš jų 2 moterys. Na viena dar maža bet užaugs. Moterys vandens vartoja daug :)

Name yra tiek irenginiu vartojanciu karsta vandeni:
1. Dusas pirmame aukste
2. Dusas antrame aukste
3. Kampine vonia.
4. Virtuvės kriauklė.
5. Praustuvai:
a) tėvų vonioje
b) vaikų sanmazge antrame auukšte.
c) pirmo aukšto sanmazge.

Reikia kad prileidus vonia dar liktų vandens :)

Unknown rašė...

Dar del momentinio silto vandens ruosimo :) boileris yra daug ekonomiskesnis sprendimas, nes momentinis iš kart pradeda ryti beprotišką kiekį dujų.

vytas911 rašė...

naa santechnika pati vandens nenaudoja - tik žmonės, tai sakyčiau vienintelis rimtas daiktas - kampinė vonia :)

Unknown rašė...

Santechnika pati aišku vandens negeria :) bet kuo daugiau turi taškų tuo daugiau gali išleist. vienas gali lyst į kampinę vonią, antras maudytis duše, o trečias ...

Anonimiškas rašė...

Dar vienas dalykas dėl momentinio vandens šildytuvo, kaip čia buvo kalbėta komentaruose. Tai kad ir koks jis galingas būtų, jis veikia momentiškai, ir niekaip negali staigiai sureaguoti į karšto vandens kintantį poreikį. Taip būna, kai prausiesi po dušu ir kas nors pradeda plauti virtuvėje indus..