2009 m. vasario 13 d., penktadienis

Židinys


Po netrumpo svarstymo ir galvojimo apsisprendėm dėl židinio ir suradom meistrus kurie įgyvendins mūsų norus. Čia nupaišiau vizualizaciją kuri, neskaitant medžiagiškumo, parodo kaip atrodys galutinis variantas. Paprastas, nesudėtingas ir pakankamai šiuolaikiškas.
O su židinių meistrais pasirodo nėra labai paprasta. Kai kurie po šiai dienai užmigę ant laurų. vienas dirba tik su kokliukais ir niekina visus kitus, kitas primygtinai siūlo naudoti XIXa stiliaus medinį "altorių" ir kai prašai kad tą medieną sumodernintų išmestų pakirbinimus ir paraitymus - žiūri į tave kaip į idiotą ir aiškina kad jo meistrai tokios nesamonės nedarys. Na bet ką gi patys kalti.
O mes visgi suradom ko ieškojom. Dabar lauksim rezultatų. Tikiuosi ir darbai eisis taip kaip projektėlio derinimas.
Nuorodą į meistrų darbus įdėsiu kai jie pas mane židinį pastatys :)

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Labas. Prasau paraysk, kokia programa nupiesei vizualizacija? Aciu!

Anonimiškas rašė...

Labas. Prasau paraysk, kokia programa nupiesei vizualizacija? Aciu!

Unknown rašė...

Visa nama tiek vidu tiek isore paisiau su ArchiCAD lyginant su Autocadu man jis mielesnis. Po to pacios vizualizacijos reenderingas darytas su Artlantis Sudio. Bet kadangi su Artlantis esu zalias kaip lapas ir nelabai moku sudet apsvietima tai visumoj sita vizualizacija isejo prastai.

Anonimiškas rašė...

Download Artlatis Studio 2.1.0.4. Full version!

aistiki rašė...

Sveiki, noreciau paklausti, gal kas zinote kame beda. braizant su AutoCAD programa 3d modelius, ir isikeliant blokus is interneto, autocade viskas gerai, taciau tada kai noriu twarkyti wiska artlantis studio pagalba, ir i ta programa isikeliu, kaikurie blokai isikelus dingsta... :( nesuprantu kame esme. pagelbekit...