2009 m. gruodžio 18 d., penktadienis

Ziema ir dujos

Vis truksta laiko finalinei fotosesijai. Siuo kriziniu laikotarpiu uzgriuvo visai ne krizinis darbu kiekis, tik rezultatai ganetinai krizinei. Na kagi deginam dujas ir sildomes. Sistema jau daugmaz sureguliavom. Automatika veikia. Taigi per daug netaupydami deginam apie 10 kubu duju per para. Pas mus 218 kvadratu sildomo ploto. Tad manau rezultatas visai neblogas :)

4 komentarai:

Virginijus T. rašė...

O kiek dabar duju kubas kastuoja? Nezinau, nes dar neaktualu. O siaip Zilvinai norejau paklausti: ar pats dareisi visa instaliacija elektrine, ar kazkas kitas dare. Nes baigiu daryti pertvaras ir jau reiktu kazkaip kabeliukus pradet metyt, tai domiuosi, renku info. Sakau gal is Romainiskio sulauksiu koks pagalbos. ;)

Unknown rašė...

Dujos kol kas kainuoja 1.28LTL už 1 kūbinį metrą, po naujų metų kainuos 1.29LTL plius 14.66LTL per mėnesį "abonentinis".
Visą vidaus elektros instaliaciją dariau pats. Tik rozečių ir jungiklių skyles pats negręžiau, nes anksčiau esu prisigręžiojęs ir nebenorėjau :)
Kaip kažkur rašiau pas mane Smart home, tad yra šiokios tokios specifikos su laidais.

Virginijus T. rašė...

supratau. O pats turi reikiamus pažymėjimus/sertifikatus elektros instaliacijai atlikti ar to nereikia? Ir kaip dėl projekto jis reikalingas? kiek kainuoja? Suprantu, kad Smart namams tavo reikia daug gudresnio projekto, bet gal gali kažką atsakyti. Ačiū.

Anonimiškas rašė...

http://markonzo.edu masafumi http://aviary.com/artists/tempurpedic http://www.viddler.com/explore/Keno wolfes http://blog.bakililar.az/tempurpedica/ http://www.minco.com/community/user/Profile.aspx?UserID=19029 predeparture http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1534477 http://blog.tellurideskiresort.com/members/Ashley-Furniture.aspx finalmente areasplease http://www.rottentomatoes.com/vine/showthread.php?p=17358828 http://forums.buddytv.com/members/allegiant-air.html confirm http://aviary.com/artists/adjustable-bedp http://www.swishtalk.com/member.php?u=90813 usatoday