2009 m. liepos 10 d., penktadienis

Terasa, ir bakonas, ir dar skalbykla :)



Terasa apačioj
Po truputį judam į priekį. Lauko terasoj šiandien sudėjom lentas. Ir lauke jau po truputėlį pradeda dėliotis galutinis vaizdas. Maumedį sukom medvaržčiais. Grežėm skyles ir prisukom mendvaržčiais. Nors yra labai grąži technologija, kaip su specialiais tvirtinimo elementais sudėti lentas taip kad nebūtų sujungimų, šito viso grožio kaina man visai nelabai patinka, tad nutarėm pasirinkti paprastesnį ir mano galva nei kiek neblogesnį sprendimą. Visas tas grožis yra čia :). Teoriškai jis turi leisti lentai šiek tiek deformuotis ir saugoti nuo skilimo. bet laisvumą galima ir kitais būdais suorganizuoti.







Terasa viršuj
Judam pirmyn ir antro aukšto terasoj. Dedam plyteles ir ateinančią savaitę tikrai pabaigsim. Plyteles ėmėm ekonomines iš seneliokų. Buvo ten pas juos kažkokia akcija atrakcija.











Skalbykla
Viduje taip pat per šią savaitę pasistūmėjome į priekį. jau beveik visur išdažėm sienas antrą kartą, ir pabaigėm žaisti su plytelėm, liko tik tarpelius užglaistyt. Na ir dar skalbykloj porą eilių plytelių prilipyt. Čia kaip tik ir skalbyklos foto.

1 komentaras:

Bett rašė...

Kokios skalbimo mašinos bus jūsų skalbykloje?:)