2008 m. balandžio 15 d., antradienis

Pamatai juda

Šiandien mano brangiosios Gimtadienis. Gėlės, dovanos ir didžiausi sveikinimai ir linkėjimai jai :) Ta proga, nieko nežinodami, statybininkai tikrai gerai padirbėjo. Pradėję kažkur septintą valandą ryto iki vakaro sumontavo visus pamatų blokus.
Ką gi dabar belieka montuoti klojinuką ant pamatinių blokų ir lieti išlyginamąjį sluoksnį. Konstruktoriai aiškina kad išlyginamąjį sluoksnį armuoti nereikia, tad jo ir nearmuosim, nemėtysim kapeikėlių jų dar ir taip prireiks :)

Kaip matosi paveiksliukuos vaizdelis po truputėlį gerėja. Jau kelinta diena nelyja (na rytoj sako pradės) tad ir pamatų tranšėjos beveik išdžiūvo. Taigi smagu pavasaris :)

Ryt bandysim susitikt su grętimo sklypo kaimynu ir stumsim kur nors elektros dėžę ... ji stovi grynai per vidurį ant įvažiavimo į mano ir kaimyno sklypą (būtinai reiks foto atminčiai padaryt). Dabar ten ne tai kad su didele bet ir su lengva mašina nelabai įvažiuosi.

Dar lieka problema su vagonėliu, konteineriu ar šiaip bakūže samanota negyvąjam inventoriui sudėti ... Kauno apylinkėse kažko nebaisiai sekasi kažką už logišką kainą surast. Jei surandi tai užgeria ir pradingsta arba atėjus vakarui persigalvoja. Nejaugi teks kur nors nuo Vilniaus vežt? Nu gal ką nors surasiu dar. Kol užbaigs su pamatais reikia trūks plyš susisukt. Būt visai smagu kad išeitų taip kaip nuliui su vagonėliu. Bet turiu blogą nuojautą kad taip nebus.

1 komentaras:

Unknown rašė...

o kaip drenazas? nieko nedarei? :)